logo Ribalta-logo-rosa             carta eche insti

PAU 2017

Proves d'Accés a la Universitat 2017

IES Francesc Ribalta

100 RIBALTA verde

En la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport teniu tota la informació actualitzada sobre les Proves d'Accés a la Universitat per al curs 2017-18:

 
El 30 de maig es convocaran dues reunions informatives (a les 09.00 i a les 19.00) per explicar als estudiants de segon de batxillerat el procediment per sol·licitar el títol, per demanar l'exempció en les PAU, per matricular-se en les proves i per formalitzar la preinscripció a la universitat.
Abans, el 17 de maig (a les 19.00), el Departament d'Orientació convocarà una reunió informativa amb els pares d'alumnes.
 
Els exàmens tindran lloc els dies 6, 7 i 8 de juny (en la primera convocatòria) i els dies 4, 5 i 6 de juliol (en la segona).
 
Des d'aquests enllaços, podeu accedir a la documentació oficial publicada fins ara sobre les proves: 
 
1. Calendari i horari d'exàmens
2. Presentació en Power Point preparada per la UJI i publicada pel Departament d'Orientació de l'institut.
4. Acords presos per la Comissió Gestora en la reunió de 10 de maig de 2017
5. Certificat per demanar l'exempció de les PAU del curs 2016-17.
7. Preguntes freqüents (última versió, 5 de maig del 2017)
8. Notes de tall per accedir a la universitat durant el curs 2016-17: UJI, País Valencià, Catalunya i Madrid.
9. Resolució de 5 d'abril de 2017 sobre l'obtenció del títol de batxillerat LOE / LOMCE 
 
 
Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Departament d'Orientació, a través del correu electrònic ( Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. ) o de la pàgina de facebook Ribalta orienta, en la qual s'anirà publicant informació actualitzada sobre les proves.
 
No obstant això, com tots els anys, en acabar el curs es convocarà tots els estudiants de segon de batxillerat a una reunió sobre les PAU i la preinscripció a la universitat en què s'informarà de tot el que cal saber per matricular-se en les proves d'accés, per sol·licitar l'exempció de la fase obligatòria o d'alguna matèria concreta i de tots els altres temes d'interés. D'acord amb la planificació inicial, aquest acte informatiu tindrà lloc el 30 de maig en dues sessions, a les 09.00 i a les 19.00.
 
Castelló de la Plana, 27 d'abril de 2017

Les TIC

 tic

 

Revista Ribalta

Biblioteca

libros

Normalització Lingüística

banner