PAU 2017

Proves d'Accés a la Universitat 2017

IES Francesc Ribalta

100 RIBALTA verde

En la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport teniu tota la informació disponible fins ara sobre les Proves d'Accés a la Universitat per al curs 2017-18:

 
Els exàmens tindran lloc els dies 6, 7 i 8 de juny (en la primera convocatòria) i els dies 4, 5 i 6 de juliol (en la segona).
 
Des d'aquests enllaços, podeu accedir a la documentació oficial publicada fins ara sobre les proves: 
 
1. Calendari i horari d'exàmens
2. Presentació en Power Point preparada per la UJI i publicada pel Departament d'Orientació de l'institut.
5. Notes de tall per accedir a la universitat durant el curs 2016-17: UJI, País Valencià, Catalunya i Madrid.
6. Resolució de 5 d'abril de 2017 sobre l'obtenció del títol de batxillerat LOE / LOMCE
 
Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Departament d'Orientació, a través del correu electrònic ( Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. ) o de la pàgina de facebook Ribalta orienta, en la qual s'anirà publicant informació actualitzada sobre les proves.
 
No obstant això, com tots els anys, en acabar el curs es convocarà tots els estudiants de segon de batxillerat a una reunió sobre les PAU i la preinscripció a la universitat en què s'informarà de tot el que cal saber per matricular-se en les proves d'accés, per sol·licitar l'exempció de la fase obligatòria o d'alguna matèria concreta i de tots els altres temes d'interés. D'acord amb la planificació inicial, aquest acte informatiu tindrà lloc el 30 de maig en dues sessions, a les 09.00 i a les 19.00.
 
Castelló de la Plana, 27 d'abril de 2017